Over ons

52°21’54.04”N 4°53’38.17”O

53°15’21.19”N 4°56’23.66”O

52° 9’52.24”N 5°31’24.34”O

De één ziet hier getallen, een reeks cijfers, punten of wellicht coördinaten. Wij zien hier de Herengracht in Amsterdam, het strand van Vlieland en ons eigen hoofdkantoor. Alles draait bij de Prisma Groep om het in kaart brengen van het land, een stad of het water.

Wij vertalen data naar informatie. Informatie die cruciaal is voor het bouwen van tunnels, viaducten of bruggen en voor nieuwe huizen en kantoren. Of voor het voeden van databases die helpen steden en dorpen veiliger, prettiger en leefbaarder te maken.

De Prisma Groep is een ambitieuze groep van specialisten op het gebied van geodesie, maatvoeren, industriële precisiemetingen en overige geo-gerefereerde vraagstukken zoals GIS. De groep is ontstaan uit de samenvoeging van Prisma Meten, GeoCensus en Van Steenis. Elk uitermate bekwaam op zijn vakgebied, vormen zij samen nu een eenheid. Een eenheid die beschikt over de meest geavanceerde apparatuur en gedeelde kennis en ervaring van meer dan 140 vakmannen en -vrouwen. Specialisten die niet alleen data verzamelen, maar deze ook kunnen interpreteren en de consequenties overzien. Want voor velen is het ‘slechts’ een reeks getallen. Voor onze partners is het cruciale informatie waarop zij de bouw van een brug, kantoor of stedelijk plan baseren.

Onze ambitie is om samen met onze opdrachtgevers mooie projecten te realiseren, of het nu gaat om een deel van een proces of over het complete traject van maatvoeren tot assetmanagement. Onze opdrachtgevers moeten kunnen vertrouwen en, letterlijk, kunnen bouwen op onze ervaring en expertise.