Fusie

Vanaf 1 april 2014 gaan GeoCensus en Prisma meten en uitzetten samen verder.
Deze fusie maakt ze in één klap tot een van de belangrijkste partijen in de sterk competitieve markt van Geo-Informatie, Geodesie en maatvoeren.

Prisma meten en uitzetten b.v. is specialist in meten en maatvoeren met een breed werkterrein. Van oudsher groot geworden in het maatvoeren van grote infrastructurele projecten is de expertise van Prisma uitgebreid naar tal van andere disciplines waar meten centraal staat.

GeoCensus levert Geo-informatie en Geodesie op het hoogste niveau. GeoCensus wint informatie in, muteert, vult aan, ontwikkelt, implementeert en beheert Geo-Informatie in de ruimste zin van het woord. Beide bedrijven hebben ruim 15 jaar ervaring in hun vakgebied met alle voorkomende uitdagingen in de projecten. Wij geloven dat de alliantie van deze twee A-merken nieuwe mogelijkheden creëert, en bijdraagt aan verdere innovatie in de markt.

Betrouwbare en stabiele bedrijven die complexe gebruikerswensen vertalen naar fysieke realiteit of naar een eenvoudig toegankelijke en gebruiksvriendelijke digitale omgeving. Door een intensieve samenwerking op het gebied van stafdiensten en innovatie, zullen schaalvoordelen en synergievoordelen verder worden uitgewerkt. Met vier vestigingen zijn we landsdekkend en regionaal goed bereikbaar.
Het is ons doel om de opdrachtgever nog beter van dienst te zijn met een nog breder dienstenpakket. Met het brede aanbod van diensten en onze uitgebreide expertise, kunnen wij aan alle wensen van huidige- en nieuwe opdrachtgevers voldoen. Ons belangrijkste doel is om onze opdrachtgevers nog beter te bedienen. Voor het overige zal deze fusie voor de relatie met u geen gevolgen hebben.
De beide bedrijven zullen onder hun eigen naam in de markt actief blijven. De leiding van de beide bedrijven komt per heden in handen van de heer Iain Pieters, de huidige directeur van Prisma meten uitzetten.